Kohler Energy este acum Rehlko!

 

Noul nume al Kohler Energy, la fel ca organizația, reprezintă reziliența oamenilor săi, a produselor sale, a relațiilor sale și determinarea neclintită de a merge mai departe prin fiecare provocare și fiecare schimbare.

 

Numele Rehlko poartă cu sine o mare semnificație și a fost ales intenționat – este mult mai mult decât o simplă rearanjare a literelor. Rehlko aduce un omagiu istoriei companiei, în timp ce evoluează intenționat pentru a reprezenta scopul său de a oferi reziliența energetică de care lumea are nevoie.

 

Deși numele și aspectul Rehlko evoluează, ceea ce a făcut mereu compania un lider în industrie nu se va schimba. Operațiunile Best Tools Company cu Rehlko și clienții noștri rămân neschimbate. Continuăm să fim principalul dvs. punct de contact, iar toate canalele noastre de comunicare vor rămâne aceleași. Rehlko va continua să ofere același nivel înalt de calitate, inovație și servicii pe care l-au oferit întotdeauna și pe care îl așteptați de la ei.

 

Începând de astăzi, Rehlko este noua moștenire pe care Best Tools Company o va duce mai departe și suntem mândri că avem un rol în construirea poveștii Rehlko și a amprentei pe care doresc să o lase în lume.

 

Prezentare video